Referat fra styremøte 2. september 2021


Til stede: Nils Jørgen Doksrød, Lars Fanebost, Øystein Løes, Astrid Bodin, Pål Løkkevik, Jan Christian Strømmen.

Forfall: Mari Søbstad Amundsen.

Gjest: Christen Krosshøl deltok i saken vedrørende kloakkrør og liggerettighetserklæringer.


Sak 001/21: Dekking av utgifter til garasjeport. Det ble besluttet at vi kjøper ny portåpner. Status: Lukket.

Sak 002/21: Anticimex var på inspeksjon vedrørende jordrotter og andre skadedyr. Det viste seg at en grevling hadde vært på ferde. Inspeksjonen går inn under eksisterende avtale slik at det er ingen omkostninger forbundet med dette. Saken anses som oppklart. Status: Lukket.

Sak 003/21: Trafikkhindrende tiltak i Skogveien. Vi avtaler på neste styremøte hvem som skal ta ansvar for trafikkhindrende tiltak i Skogveien samt Vestoppfaret. Status: Lukket.

Sak 004/21: Liggerrettighetserklæringer. Kristen Krosshøl informerte om hva som tidligere har blitt informert og besluttet. Styret er enig om at dette er en sak vi må få «landet» så snart som mulig. Saken prioriteres på neste styremøte. Vi forsøker å gjøre erklæringene så forståelige som mulig og forelegger disse for de husstander det gjelder. Status: Åpen.

Sak 005/21: HomeNet. Gravearbeider/opprydding og åpent skap. HomeNet med fler har ikke gjort ferdig arbeidet med en koplingsboks. Vi vil at dette gjennomføres snarest mulig og fordeler denne saken på neste styremøte for oppfølging. Status: Lukket.

Sak 006/21: Vann og kloakk. Det er enighet i styret om å innhente tilbud på rørinspeksjon av alle vann- og kloakkledninger. Fotoinspeksjon, men ikke spyle. Så snart som mulig. Status: Åpen.

Sak 007/21: Digitalisering. Vi fortsetter arbeidet med digitaliseringen av Skogen Vest Huseierforening. Status: Lukket.

Sak 008/21: Lekeplasser/sklier. Vi har hatt inspeksjon på lekeplassen av kommunen i Baes vei. Det meste er ok, bortsett fra sklien. Denne er besluttet å rive/fjerne. Styret går inn for ny sklie med montering og sikring. Det skal innhentes tilbud og info. Sklien i fellesområdet mellom Vestoppfaret og Skogveien rives. Det bygges ikke ny. Styremedlem Øystein Løes har sagt seg villig til å fjerne sklien i fellesområdet. Status: Åpen.

Sak 009/21: Trær etc. Styret foretar befaring i forbindelse med neste styremøte. Det gjelder  «ødelagte» trær ved lekeplass og parkeringsplass i Skogveien/Vestoppfaret. Status: Åpen.

Garasjeansvarlig. Det ble besluttet å invitere Betten Pedersen til neste styremøte. For å høre/få litt status om jobben, men også for å gjøre litt stas på Betten og den gode jobben hun gjør for SVH. Jan Christian kontakter Betten.

Styret takker Christen Krosshøl for god bistand til styret!

Neste møte: Torsdag 30. september klokken 19:30. Styreleder sender innkalling i separat ePost.

Tangenåsen 27. september 2021

Jan Christian Strømmen

Styreleder

Scannet og signert versjon:

Dette innlegget ble publisert i Info fra styret. Bokmerk permalenken.