Referat fra styremøte 20. juni 2022

Deltakere: Christian, Øystein, Lars og Mari

Sak 1: Rørinspeksjon
Styret gjennomgikk de tre tilbudene som er kommet inn; VAT, Norva 24 og Stake og Graveservice AS. Etter vurdering av estimert tidsbruk og hva som er inkludert i prisen, går et enstemmig styre for Norva 24. De har en betydelig lavere totalpris, for samme antall dager. Norva har også erfaring fra tidligere arbeider/spyling i området. Vi ber om å få en video som en del av rapporten.

Oppfølging etter styremøtet: Øystein tar kontakt med Norva 24 for å få gjennomført jobben. Øystein og Christian tar kontakt med beboerne i Furuveien for å høre om tilgang til røranlegg.

Sak 2: Oppfølging av ulike avtaler
Huseierforeningen har 3 avtaler: Anticimex (skadedyr), strøing og måking. Det er kommet inn ønske etter generalforsamling om at også stikkveier blir strødd.

Oppfølging: Christian forsøker på nytt å få tak i avtalen vi har om strøing. Deretter gjennomgår Mari avtalene, og legger frem forslag til oppfølging på neste styremøte.

Sak 3: Felling av trær
Styret har fått inn en bekymringsmelding knyttet til friluftsområdet mellom Vestoppfaret
og Skogveien. Christian svarer og skriver at huseierforeningen takker for engasjementet, og at vi er opptatt av å ivareta grøntområdene vi har i nærområdet vårt. De enkelte eierne har ikke tillatelse til å kutte trær på huseierforeningens område. Det er opp til styret å avgjøre om trær skal felles. Lars legger ut informasjon om dette på hjemmesiden vår.

Øystein skal bestille felling av det døde grantreet på «løkka». Øystein får også mandat til å få frese de tre stubbene som står igjen (2 på løkka og 1 på lekeplassen).

Sak 4: Tiltak for mer sosialt fellesskap i huseierforeningen
Styret diskuterte muligheten for en «gatefest» til høsten eller i forbindelse med neste dugnad. Dette blir drøftet nærmere på neste styremøte.

Sak 5: Viften til HomeNet
Christian er i kontakt med HomeNet for å høre om tiltak for å kunne hindre støy fra viften.
Oppfølging over sommeren.

Dette innlegget ble publisert i Info fra styret. Bokmerk permalenken.