Referat fra styremøte 4. november 2021

Til stede: Nils Jørgen Doksrød, Lars Fanebost, Øystein Løes, Astrid Bodin, Pål Løkkevik, Mari Søbstad Amundsen, Jan Christian Strømmen

————————————————————————————————————–

Saker med status «Lukket» i forrige referat er fjernet fra dette referatet.

————————————————————————————————————–


Sak 003/21 Trafikkhindrende tiltak i Skogveien samt illeluktende kum. Se forrige referat. Siden det har også Christian vært i kontakt med kommunen. Dessverre har det ikke vært progresjon i denne saken. Christian vil fortsette å purre kommunen. Status: Lukket.

Sak 004/21 Liggerettighetserklæringer. Christian har avtalt møte med tidligere styrerepresentant Miriam Kveen for å få en oppdatering. Christian tar også kontakt med advokat Thalberg samt kommunens advokat. Med tanke på skriv for underskrift. For mer info se forrige referat. Status: Åpen.

Sak 005/21: HomeNet/gravearbeider. Arbeidet med dette er i gang og vil bli fulgt opp til siste spade. For mer info se forrige referat. Status: Lukket.

Sak 006/21: Vann og kloakk. Styret er i gang med å innhente pristilbud fra flere firmaer (rørinspeksjon og foto, ikke spyling). Status: Åpen.

Sak 008/21: Lekeplasser og sklie. Vi sjekker ut støtteordninger for innkjøp av sklie. For ytterligere info se forrige referat. Status: Åpen.

Sak 009/21: Trær. Øystein bestiller felling av dødt tre. Dårlig del av stamme på et bladtre fjernes. Status: Lukket.

Sak 010/21: Styreforsikring/HMS. Vi har gjennom vårt medlemskap i vellenes hovedorganisasjon flere forsikringer: Dugnadsforsikring, ansvarsforsikring for styret samt ordinær ansvarsforsikring. En tommelfingerregel er at alt er forsikret gjennom dette bortsett fra eiendeler som vi selv har forsikret. Når det gjelder utarbeidelse av en HMS plan så er arbeidet i gang (ved Christian og Lars) og vil bli fremlagt for styret på nyåret. Status: Åpen.

Sak 011/21: Styrehonorar. Styret har vedtatt å se nærmere på dette og kommer tilbake med mer informasjon på nyåret. Status: Åpen.

Sak 012/21: Rundskriv om digitalisering. Styret har besluttet å sende ut skriftlig informasjon til medlemmene om at vi ønsker å gjøre det meste digitalt. Medlemmer som fortsatt ønsker skriftlig informasjon må si i fra om dette. I samme skriv vil vi ta med litt informasjon om hvordan man kan ta i bruk en såkalt «mesh» for å få bedre dekning og hastighet på WiFi i hjemmet. Status: Lukket.

Dette innlegget ble publisert i Info fra styret. Bokmerk permalenken.