Referat fra styremøte 30. september 2021

Til stede: Nils Jørgen Doksrød, Lars Fanebost, Øystein Løes, Astrid Bodin, Pål Løkkevik, Jan Christian Strømmen.

Forfall: Mari Søbstad Amundsen.

Gjest: Betten Pedersen

————————————————————————————————————–

Saker med status «Lukket» i forrige referat er fjernet fra dette referatet.

————————————————————————————————————–

Sak 003/21: Trafikkhindrende tiltak i Skogveien. Betten har vært i kontakt med representanter i fra kommunen som har lovet å se på saken. Vi ble enige om å avvente til neste meste møte for å se om det skjer noe. Har det ikke skjedd noe så vil vi purre på nytt. Status: Lukket.

Sak 004/21: Liggerrettighetserklæringer. Øyvind og Jan Christian tar saken og involverer Miriam. Det skal utformes forståelig/enkel informasjon til berørte parter og vi håper Miriam kan hjelpe oss med kommunikasjonen. Status: Åpen.

Sak 005/21: HomeNet. Det er nå montert lås på skapet. Alle ledninger og kaos på oppsiden vil bli gravet ned straks det er på plass strømkilde. Jan Christian har vært i kontakt med Site, Ntel og HomeNet – og vil fortsette å følge opp progresjonen i arbeidet. Status: Lukket.

Sak 006/21: Vann og kloakk. Det er enighet i styret om å innhente tilbud på rørinspeksjon av vann- og kloakkledninger. Fotoinspeksjon, men ikke spyle. Øystein og Pål inviterer Christen med i en arbeidsgruppe. Denne gruppen har fått mandat av styret til å innhente anbud. Status: Åpen.

Sak 007/21: Digitalisering. Vi fortsetter arbeidet med digitaliseringen av Skogen Vest Huseierforening. Lars er foreløpig redaktør. Nettsiden er åpnet. Facebook-siden skal fjernes (ikke alle har facebook). Status: Lukket, fjernes i neste referat.

Sak 008/21: Lekeplasser/sklier. Vi har hatt inspeksjon på lekeplassen av kommunen i Baes vei. Det meste er ok, bortsett fra sklien. Denne er det besluttet å rive/fjerne. Styret går inn for ny sklie med montering og sikring. Det skal innhentes priser og info. Nils Jørgen tar kontakt med kommunen for å innhente prisoverslag. Sklien i fellesområdet mellom Vestoppfaret og Skogveien rives. Øystein vil fjerne sklien i nær framtid. Han har ventet litt pga skogbrannfare (det skal brukes verktøy som avgir varme). Status: Åpen.

Sak 009/21: Trær etc. Det ble foretatt befaring av styret 30. september. Styret besluttet å fjerne det «toppsyke» grantreet samt en «hul» stamme på et annet tre (type tre er ukjent). Lokasjonen er like ved Øystein sitt hus. Øystein har fått mandat av styret til å ordne med bestilling og effektuering. Status: Åpen.

Sak 010/21: Styreforsikring. Jan Christian innehenter informasjon og priser på styreforsikring, samt studere andre huseierforeningers HMS direktiv med tanke på utforming av eget. Dette har manglet i Skogen-Vest. Det må på plass. Behandles i neste møte. Status: Åpen.

Garasjeansvarlig. Betten Pedersen orienterte om arbeidet med garasjen og status på innholdet. Styret benyttet anledningen til å utvise takknemlighet for alt hun gjør i denne sammenheng, og det ble overrakte en blomsterbukett som takk for den flotte innsatsen! For å unngå evt. misforståelser: Betten fortsetter som koordinator for utlån av utstyr i garasjen.


Neste møte: Torsdag 4. november klokken 19:30. Styreleder sender innkalling i separat ePost.

Tangenåsen 30. september 2021

Jan Christian Strømmen

Styreleder

<Signert versjon av dette referatet legges ut etter neste møte>


Dette innlegget ble publisert i Info fra styret. Bokmerk permalenken.